Vă mulțumesc arădeni

  Acasă » Jurnale » Blog claudiu.cristea » Vă mulțumesc arădeni  
 

Vă mulțumesc arădeni

Vă mulțumesc arădeni

Vă mulțumesc celor 2.000 de arădeni alături de care am manifestat astăzi, 18 ianuarie 2012, la Primărie. Ați fost acolo asociații ale societății civile, sindicate, oameni simpli.

Ați demonstrat că nu vă e teamă de acest regim odios. Ați luptat pentru copiii voștri. Ați luptat și pentru copiii celor care au stat acasă. Ați fost decenți, civilizați, ați demonstrat pașnic. Ați arătat că vă pasă, că aveți compasiune, că sunteți sensibili. Ați arătat că sunteți puternici.

Ați fost extraordinari. Bravo Arad!

Comentarii

la televizor nu pomeneste nimeni de arad,multe canale tv,,oare de ce?noi suntem marginalizati?noi suntem vestul salbatic?sa nu uitam ca si in ARAD se protesteaza si ca si NOI SUNTEM ROMĂNI

mateut cornelia (neverificat), 18 Ianuarie 2012 21:50

Așa ne-au marginalizat și la Revoluție. Puțini știu că Aradul a fost primul oraș după Timișoara care a ieșit. Dar nu asta e important... important e că au fost acolo 2000 de arădeni și alte câteva mii au aflat ce s-a întâmplat.

Claudiu Cristea, 19 Ianuarie 2012 02:53

Aradul e amintit in fiecare zi la Tvri! Arådeni, luati exemplu de la timisoreni si nu uitati cå vina este a tuturor celor ce au condus in ultimii 20 ani! Si cel mai vinovat pentru declinul tårii e ILIESCU, cel ce a pornit cu stangul tara! Må bucur cå tot mai multi romani inteleg lucrul åsta si scandeazå in tot mai multe orase, pe FB si chiar si Tiriac o spune! Nu e voie så nu fie pedepsiti toti!
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Ion-Tiriac-proteste-milioan...

codruta onilå barbos (neverificat), 19 Ianuarie 2012 09:14

Jos Băsescu și cu Falcă ! Foarte bine că ați reușit să mobilizați atâția oamenii. Jos regimul lui Băsescu și clanul său PDL. Au distrus România și Aradul. Trebuie să fim consecvenți domnule Cristea ! Succes !

Mihai Laslea (neverificat), 19 Ianuarie 2012 12:01

Au arătat la Antena3 imagini de aici. Suntem auziți și la București !

Mihai Laslea (neverificat), 19 Ianuarie 2012 12:05

Din pacate, Aradul nu e suficient de mediatizat!Nu stiu ce fac jurnalistii, ca acesta ar fi rolul lor.Pana la urma , conteaza ca multi dintre noi am inteles sa fim nu pe langa vremuri ci in valtoarea lor, cu fapta si nu cu vorba.Bravo aradeni, pentru participarea voastra si mai ales pentru modul in care ati facut-o!

Lucia Bibart (neverificat), 19 Ianuarie 2012 15:23

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

   
   
 
 
  ©2007-2019, Claudiu Cristea. All rights reserved | Powered by Grafit SRL    Get Firefox!