Ticăloșie cu premeditare

  Acasă » Jurnale » Blog claudiu.cristea » Ticăloșie cu premeditare  
 

Ticăloșie cu premeditare

Ticăloșie cu premeditare

Într-o ședință CLM din 2009 atrăgeam atenția că Primăria începe modernizarea unei străzi pe care în câțiva ani o va sparge din nou. Se începea atunci o lucrare de modernizare a bulevardului Decebal care a durat peste 7 luni. Însă în aceeași perioadă se cunoștea deja oficial că bulevardul Decebal va intra din nou în reparații și va fi din nou spart. Consilierii trebuiau să aprobe o viitoare investiție de modernizare a canalizării.

Iată că astăzi bulevardul Decebal, renovat nu de mult, intră din nou în comă. Vezi știrea: http://specialarad.ro/sens-dublu-pe-strada-tribunul-dobra-bulevardul-dec....

Aici nu este vorba nici măcar de prostie. Aici e vorba de ticăloșie cu premeditare. Domnul Falcă a aruncat cu bună știință bani pe apa sâmbetei deși totul era clar, totul se cunoștea. Totuși noi îi suntem recunoscători că „ne face”.

Ce spuneam eu în 2009, în ședinața CLM Arad?

„Stăm de câteva luni cu strada Decebal decapată. Am început să punem borduri după care ne-am trezit că trebuie să facem şi câteva lucrări la conductele CET. Continuăm să băgăm bani mulţi aici, dar văd că la Compania de Apă sunt prevăzute, în proiectul de aici, lucrări de un kilometru pe strada Decebal. Ce pot spune decât că apreciez profesionalismul cu care se lucrează.”

„[…] nu suntem în stare să planificăm lucruri simple. Ar trebui acum să le spunem arădenilor că peste un an, doi, strada Decebal va fi din nou spartă pentru a schimba reţelele de apă şi canalizare. Acesta este modul pompieristic în care se lucrează în Arad”

Sursa: http://www.aradon.ro/decebal---strada-cu-probleme/news-20090626-05224872

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

   
   
 
 
  ©2007-2019, Claudiu Cristea. All rights reserved | Powered by Grafit SRL    Get Firefox!