Acest site este arhivat. Funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Claudiu Cristea

Forța Civică
 

Vă mulțumesc. Continuăm

|

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea mie și echipei mele. Mulțumesc voluntarilor care mai bine de o lună, zi și noapte, au lucrat în campania electorală. Mulțumesc reprezentanților noștri în secțiile de votare și celor care ne-au susținut în felurite moduri. Mulțumesc organizațiilor societății civile și Forței Civice pentru susținerea candidaturii mele.

Știu că pentru mulți dintre voi rezultatul este dezamăgitor. Trebuie să privim, însă, acest rezultat în context: (1) nu am avut în spate o forță politică semnificativă; (2) nu am avut uriașele resurse financiare ale PDL sau USL; (3) refuzăm să recurgem la mită electorală pentru voturi.

De asemenea aceste alegeri au stat sub semnul schimbării și, deci, a unui vot politic care a polarizat puternic electoratul între PDL și USL. Arădenii au fost mai puțin dispuși să audă de administrație, probleme cetățenești sau treburi publice. Ei au preferat să se mobilizeze pentru schimbare sau – au contraire – pentru conservarea actualei puteri locale.

Noi am plecat de la rețeaua prietenilor, colegilor și cunoscuților noștri. Am avut o campanie frumoasă care a generat multă simpatie. Campania noastră a avut mesaj, claritate, fir roșu. Ne-am prezentat deschis, cu fermitate ideile, programul și soluțiile pentru Arad. Am pornit de la zero și am reușit să creștem până la 6-7% într-o campanie dominată de cele două mari blocuri politice.

Sunt mândru de calitatea oamenilor care ne-au votat și încurajat. Asta ne obligă. Nu ne vom opri aici. Vom lupta în continuare pentru a ne pune în practică proiectele pentru Arad.

Al vostru,
Claudiu Cristea

Arad, 11 iunie 2012