Acest site este arhivat. Funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Claudiu Cristea

Forța Civică
 

Un Arad mai sănătos și mai activ

|

În această sâmbătă, am participat pentru al doilea an consecutiv la Cros și Semimaraton. Cursa a fost grea dar a meritat efortul. Am promovat prin exemplu propriu, alături de familie, prieteni și cunoscuți, un Arad mai sănătos și mai activ.

Numărul mare de participanți din acest an au arătat din nou că orașul nostru are nevoie de mai multă mișcare și de o grijă mai mare pentru sport. Atât din discuțiile avute înaintea cursei cât și după, arădeni de toate vârstele mi-au confirmat că viziunea unui Arad cu mai multe parcuri și mai multă atenție pentru sport, viziune pe care o promovez de mai bine de 3 ani, este o necesitate reală. Echipa mea, Forța Civică, va implementa în viitoarea administrație a orașului soluții concrete pentru sportul arădean, ”proiecte de suflet” pe care le înțelegem și pe care le susținem încontinuu.

Sportul devine prioritar și se vor aloca fonduri mai mari comparativ cu anii precedenți, atât din punct de vedere al sănătății arădenilor, dar și din punct de vedere al economiei locale, sportul fiind și un bun mijloc de promovare a imaginii orașului nostru. Printre alte acțiune specifice, permitem accesul gratuit al tuturor asociațiilor sportive de copii și juniori la bazele sportive ale primăriei. Vom susține de asemenea din fonduri publice participarea asociațiior sportive la competiții locale, regionale sau naționale. 

Claudiu Cristea | 4 iunie 2012