Acest site este arhivat. Funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Claudiu Cristea

Forța Civică
 

Resping acuzațiile autovictimizante ale lui Gheorghe Falcă

|

Resping acuzațiile la adresa mea aduse de Gheorghe Falcă. În această campanie electorală am avut doar mesaje legate de administrarea orașului și prioritățile mele pentru Arad.

În cadrul unei conferinţe de presă de astăzi, candidatul MCL a ținut cu orice preț să reia atacurile asupra mea, atacuri cu care și-a început campania. Încă din startul campaniei poziția mea a fost una clară: discurs concentrat pe soluţii și argumente. Apelul meu a fost îndreptat atât către dezbateri reale, dar și către un afişaj curat în oraş.

Da, am fost singurul care l-a contestat şi care am avut dispute verbale cu Gheorghe Falcă în Consiliu, dar niciodată, nimeni nu a auzit de la mine atacuri la persoană, referiri la situaţia sa penală sau familială. Niciodată! Pe tot parcursul celor 4 ani în care am fost prezent în Consiliul Local, am luptat pentru problemele arădenilor venind cu soluții concrete și am fost un critic cu argumente al modului în care acesta înțelegea de multe ori administrarea Aradului.

De la începutul campaniei actualul edil evită orice dezbatere cu ceilalți contracandidați preferând monologul. Teme precum căldura, spațiile verzi relansarea economiei locale sau transportul în comun așteaptă dezbateri de idei și soluții. Din păcate toată această campanie a stat sub semnul verdictului în procesul primarului. Până acum campania candidatului Falcă s-a bazat pe așteptarea achitării. Unicul "program politic" al USL a fost așteptarea condamnării. Nimeni nu este dispus să vorbească cu argumente despre probleme reale, despre temele care trebuie adresate într-o campanie. Îl așteptăm pe Gheorghe Falcă la o confruntare directă, pe argumente, în fața camerelor de televiziune cu ceilalți candidați.

Claudiu Cristea | 23 mai 2012