Acest site este arhivat. Funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Claudiu Cristea

Forța Civică
 

Pentru viitor

|

În această primăvară, la propunerea mai multor asociații civice și politice, am decis să candidez în numele unei echipe de entuziaști pentru Primăria Arad și Consiliul Local. Candidăm sub egida platformei FORȚA CIVICĂ.

Împreună cu echipa mea ne-am implicat în ultimii ani în viața civică și administrativă a Aradului. Am luptat pentru taxe rezonabile, pentru un preț corect al căldurii, pentru un buget echilibrat. Am promovat proiecte pentru un mediu curat. Am luptat pentru apărarea identității Aradului și pentru respectarea regulilor de urbanism. Ne-am opus abuzurilor și deciziilor greșite. Ne-am bătut în instanță pentru dreptul arădenilor la întruniri publice. Ne-am implicat activ în toți acești ani care au trecut, nu doar acum, în campania electorală. Credem că orașul are nevoie de asemenea aleși - care sunt dispuși să acționeze voluntar, din altruism și pasiune.

Suntem interesați doar de viața publică locală, de Arad, de arădeni. Mulți concetățeni au încă impresia că în Arad s-a făcut totul și s-a făcut bine. Cât de fals. În Arad s-au făcut lucrări mari, fără nici o viziune, cu enorm de mulți bani la un nivel calitativ extrem de scăzut. În mod triumfalist s-au confecționat clasamente false: Aradul a depășit Oradea, Clujul, Timișoara (sic!). Avem datoria să rămânem lucizi. Vrem să redevenim un oraș verde unde sănătatea oamenilor e prioritară “dezvoltării cu orice preț”. Vrem să oprim ruralizarea culturală care ne îneacă. Vrem să arătăm că lucrurile se pot face în Arad corect, durabil, mai ieftin și de calitate. Noi, FORȚA CIVICĂ, suntem pentru LUCRUL BINE FĂCUT.

Propunem 5 priorități pentru Arad: spațiile verzi, termoficarea, relaxarea taxării, transportul public și curățenia. Pe lângă acestea mai avem proiectele noastre "de suflet" legate de: ștrand, patrimoniul arhitectural, sportul arădean, UTA, câinii fără stăpân, etc.

Observați cu atenție promisiunile care se fac în această campanie și trageți concluziile. Noi vă propunem o echipă care a avut proiecte serioase de ani de zile, proiecte care se bazează pe lucruri concrete, sunt de bun simț și realizabile. Susțineți aceste proiecte acordându-ne încrederea dumneavoastră la 10 iunie atât pentru funcția de primar cât și pentru lista de consilieri locali a FORȚEI CIVICE.

 

Vă mulțumesc,
 
Claudiu Cristea・Forța Civică