Deputații Nițu și Cionca (PDL) inițiatori ai legii pentru suspendarea ziarelor

  Acasă » Jurnale » Blog claudiu.cristea » Deputații Nițu și Cionca (PDL) inițiatori ai legii pentru suspendarea ziarelor  
 

Deputații Nițu și Cionca (PDL) inițiatori ai legii pentru suspendarea ziarelor

Deputații PDL arădeni Adrian Nițu și Iustin Cionca s-au hotărât să pună umărul la instituirea dictaturii portocalii în România. Recent aceștia s-au alăturat inițiativei legislative a colegului lor, Silviu Prigoană. Inițiatorii au decis să prigonească presa liberă prin promovarea unei legi care vizează suspendarea ziarelor.

Ziarele, revistele și tot ce ține de presa online vor funcționa asemeni celor din China, Iran și Turkmenistan unde dictatura este în floare. Adică vor putea fi suspendate sau chiar închise.

Inițiativa legislativă a onorabililor pedeliști de Arad întoarce presa scrisă în anii terorii sovietice. Textul legii introduce o prevedere utilizată în timpul nazismului și comunismului: aprobare pentru apariţia unei publicaţii.

Potrivit aberantului proiect de lege, CNA va fi abilitat să acorde licențe pentru funcționarea unui ziar tipărit sau online. Licența ar urma să fie valabilă 7 ani și poate fi nu doar suspendată, ci poate fi chiar și retrasă. Inițiatorii Nițu și Cionca prevăd posibilitatea ca publicațiile să poată fi suspendate pe o perioadă de 1, 3 sau 6 luni.

Această sancțiune se aplică în situația în care există o sesizare, iar în termen de 10 zile de la sesizare publicația în cauză nu produce proba verității. A produce proba verității ţine de justiție domnilor deputați Nițu și Cionca! Probabil că acesta e un detaliu pentru domniile voastre.

Pentru cei care mai au încă dubii: Aceasta este adevărata față a lui Băsescu, Falcă & Comp.

Comentarii

Draga d-le Claudiu Cristea , as vrea sa discutam despre mai multe subiecte , preferabil prin tel , daca se poate . Daca primesc un nr de tel am sa sun eu . Multumesc

Ioan Teudan (neverificat), 22 Martie 2011 15:50

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

   
   
 
 
  ©2007-2019, Claudiu Cristea. All rights reserved | Powered by Grafit SRL    Get Firefox!